Yrityksen perustaminen ja yritysmuutokset kokeneen tilitoimiston avulla – Tilitoimisto Tilexman Oy palvelee Helsingissä

Yhteystiedot

Tilitoimisto Tilexman Oy auttaa sinua yrityksen perustamisessa sekä sen toimintamuodon muutoksissa. Yrityksen perustamiseen liittyy useita eri vaiheita ja monien eri dokumenttien täyttöä. Helpoin ja nopein tapa aloittaa yritystoiminta on sopia tapaaminen kanssamme. Me neuvomme myös tarvittaessa, mikä olisi paras yhtiömuoto ottaen huomioon liiketoimintamallisi.


Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä mikä olisi paras ja tehokkain tapa aloittaa liiketoimintasi. Mikäli sinulla on jo yritys ja haluat esimerkiksi kasvun myötä vaihtaa yritysmuotoa, autamme sinua myös tässä prosessissa! Tilitoimistomme palvelee Helsingissä.

Ota yhteyttä

Kaikki yhtiömuodot

Voit aina kääntyä meidän puoleemme, sillä me tunnemme kaikki yhtiömuodot sekä niihin liittyvät erityispiirteet. Säästät paljon aikaa ja vaivaa, kun luotat meihin yrityksesi perustamisesta lähtien. Tästä on myös hyvä aloittaa taloushallinnollinen asiakassuhde, kun tunnemme yrityksesi perinpohjaisesti jo alusta saakka. Tällä tavalla pystymme takaamaan parhaan mahdollisen neuvonnan ja mahdollistamaan yrityksellesi edullisimmat toimintatavat.

Tutustu myös kirjanpidon palveluihin

Hyödynnä kokemustamme

Esimerkiksi toiminimen perustaminen on hyvin yksinkertaista ja se onnistuu verkossa jopa alle vartissa. Yrityksen perustamisessa ja muodon valitsemisessa on kuitenkin tiettyjä yksityiskohtia, jotka on hyvä ottaa huomioon, ja tämä onnistuu parhaiten kokeneen ammattilaisen kanssa. 

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään toimistollamme Helsingin Itäkeskuksessa. Luodaan yhdessä sinulle toimiva suunnitelma!