Hanki tilitoimiston palvelut Tilexmanilta Helsingistä

Yhteystiedot

Helsingin Itäkeskuksessa toimiva Tilitoimisto Tilexman Oy on pieni ja yli 20 vuoden kokemuksella toimiva perheyritys. Me tarjoamme ystävällistä ja laadukasta taloushallintoa, jolla tavoitellaan sinun ja yrityksesi etua sekä menestystä. Tutustu alla syihin, joilla erottaudumme muista tilitoimistoista!


Mikäli olet vakuuttunut, ota meihin yhteyttä! Keskustellaan lisää tilitoimistomme palveluista ja miten sinä voisit niistä hyötyä. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen räätälöidylle paketille. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sivustolta löytyvällä lomakkeella tai kasvotusten Itäkeskuksen toimistollamme!

Katso yhteystietomme
1-numerokuvake

Tavoitettavuus

Yrityksemme suhteellisen pieni koko mahdollistaa dynaamisen toiminnan. Tiimimme keskustelee asioista ja kaikki sen jäsenet ovat perillä sinun asioistasi. Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää tai ilmoitettavaa, voit olla varma siitä, että saat aina jonkun meistä kiinni.

Tutustu tilitoimistomme palveluihin
2-numerokuvake

Sijainti

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Itäkeskuksessa. Olet aina tervetullut tapaamaan meitä myös kasvotusten! Parkkipaikkoja Itäkeskuksessa on saatavilla hyvin, joten meille pääsee helposti omalla autolla. Itäkeskus on myös keskeinen yhtymäkohta julkisessa liikenteessä, joten toimistollemme on helppoa tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. 

3-numerokuvake

Palvelu

Asiakkaan etu on meille ensisijaisen tärkeää ja välitämme aidosti menestyksestäsi. Saat meistä pitkäaikaisen kumppanin, joka tukee yrityksesi kasvua. Kasvusi myötä tarjoamamme taloushallinnon palvelut ovat aina myös räätälöitävissä vastaamaan muuttuvia tarpeitasi. Tieto jakautuu hyvin kolmihenkisen tiimimme kesken, eli saat meiltä suuren määrän ammattitaitoa käyttöösi.