Talous tasapainoon hyvällä kirjanpidolla – Tilitoimisto Tilexman Oy palvelee Helsingissä

Yhteystiedot

Helsingissä toimiva Tilitoimisto Tilexman Oy toteuttaa yrityksesi kirjanpidon ja varmistaa taloutesi tasapainon. Täydellinen kirjanpito tuottaa sinulle arvokasta tietoa yrityksestäsi ja erityisesti sen toiminnan kannattavuudesta. Palvelumme pitää sisällään kaiken tarpeellisen, kuten palkanlaskennan, laskutuksen, palkkojen ja laskujen maksatuksen, tilinpäätökset sekä veroilmoitukset ja arvolisäverojen osuuksien laskennan. Asiakkaitamme ovat pienet ja mikroyritykset useilta eri aloilta.


Ota yhteyttä Tilexmaniin ja saat meiltä tarjouksen tarvitsemillesi kirjanpidon palveluille. Pakettiin voidaan sisällyttää esimerkiksi vain yksi kirjanpidon osa-alue, tai se voi olla kaiken kattava kokonaisuus.

Ota yhteyttä

Säästä ulkoistamalla

Kirjanpito on aikaa vievää työtä ja itse tehtynä on pois siitä ajasta, jonka voisit käyttää esimerkiksi ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Kirjanpito kannattaakin ulkoistaa alan asiantuntijalle. Asiantunteva kirjanpitäjä on muun muassa perillä juuri sinun toimialasi mukaisista työehtosopimuksista, ylityö- ja pyhäkorvauksista sekä muista palkanmaksuun liittyvistä asioista. 

Jätä siis kirjanpito asiantuntijan tehtäväksi ja voit varmistua siitä, että kaikki tehdään oikein ja mahdollisimman tehokkaasti.

Voit ulkoistaa meille myös reskontran

Arvonlisäverot

Arvonlisävero eli ALV lasketaan sen alaiseen myyntiin perustuen. Myyntilaskuja luodessa täytyy laskun luojan olla tarkkana, jotta ALV merkitään laskulle oikean suuruisena, ja jotta erilaiset ALV-merkinnät ovat luettavissa.


Kun yritys tekee hankintoja joista se maksaa ALV:in, saa se vähentää ne omista ALV-maksettavistaan, sillä arvonlisävero on tarkoitettu loppukäyttäjän maksettavaksi. Jotta tämä on mahdollista, täytyy hankinnoista olla tarvittavat tositteet, joista ilmenee maksetun arvonlisäveron suuruus.


Ammattilaisemme hoitavat koko tämän prosessin niin, että maksat varmasti oikean määrän arvonlisäveroa. Arvonlisäverojen osuuksien laskennan lisäksi muistutamme sinua hoidettavista maksuista.

Lue lisää viranomaisilmoituksista
taloushallinnon kansioita

Selkeät raportit

Me raportoimme sinulle säännöllisesti ja tuotamme sinulle liiketoimintaasi käsittelevät raportit helposti luettavassa muodossa. Tällä tavalla pysyt jatkuvasti ajan tasalla yrityksesi kirjanpidon tilanteesta ja saat käyttöösi dataa, jolla voit tehostaa toimintaasi monella eri tavalla.

Ota yhteyttä ja ulkoista kirjanpito meille

Kerro Tilitoimisto Tilexman Oy:lle yrityksesi liiketoiminnasta sekä kirjanpidon tarpeestasi. Voimme yhdessä suunnitella palvelukokonaisuuden, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Toimistomme sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa. Saat meiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen, palvelun laadusta ja luotettavuudesta kuitenkaan tinkimättä!