Ulkoistettu osto- ja myyntireskontra Tilitoimisto Tilexman Oy:ltä Helsingistä

Yhteystiedot

Tilitoimisto Tilexman Oy:n kokeneet asiantuntijat tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa yrityksesi osto- ja myyntireskontra edistyneellä tavalla. Saat halutessasi käyttöösi online-kirjanpito-ohjelman, jonka avulla voit helposti lähettää myyntilaskusi asiakkaillesi. Meidän avullamme osto- ja myyntilaskut siirtyvät helposti ja sujuvasti kirjanpitoon.


Valitse Tilitoimisto Tilexman Oy ja saat koko laskuprosessistasi tehokkaamman kokonaisuuden. Samalla vapautat itsellesi enemmän aikaa, jonka voit käyttää parantaaksesi varsinaista liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, ja keskustellaan asiasta tarkemmin! Toimistomme sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa.

Kaikki yhteystietomme

Tilinpäätökset

Tilinpäätös on yhteenveto tilikauden aikaisesta kirjanpidosta ja yrityksen tilasta tilikauden päättyessä. Kun osto- ja myyntireskontra on suoritettu huolellisesti, voidaan niiden perusteella tehdä tilinpäätös. Tähän prosessiin liittyy tiettyjä muodollisuuksia, joiden tehtävä on varmistaa yrityksen luovuttamien tietojen luotettavuus. 


Me vastaamme siitä, että kaikki esitetyt tiedot ovat riittävät ja paikkansapitävät. Mikäli kirjanpitovaiheessa on tapahtunut virheitä, johtaa se myös virheelliseen tilinpäätökseen ja mahdolliset virheet täytyy korjata jälkikäteen. Tästä syystä osto- ja myyntireskontra sekä muu kirjanpito onkin hyvä jättää ammattilaisen hoidettavaksi.

Lue lisää kirjanpidosta

Veroilmoitukset

Osto- ja myyntireskontra vaikuttaa tilinpäätökseen, joka puolestaan vaikuttaa tuloveroihin. Tästä syystä tämä koko prosessi on tiukasti sidoksissa oleva kokonaisuus. Verotusta ja kirjanpitoa koskevat ohjeet ja säännöt ovat kuitenkin toisistaan poikkeavia. Osa esitetyistä tuloista saattaa olla verovapaata sekä vastaavasti osa kuluista saattaa olla vähennyskelvotonta. Tämän johdosta tilikauden tulos sekä verotettava osuus saattavat monesti olla eri suuruiset.