Täysin räätälöitävä kirjanpitopalvelu tilitoimistoltamme Helsingistä

Yhteystiedot

Asioidessasi Tilitoimisto Tilexman Oy:n kanssa, voit räätälöidä taloushallinnon kokonaisuuden sellaiseksi, joka parhaiten sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kirjanpitopalvelu voi siis olla täysin digitaalinen, täysin paperinen tai jotain tältä väliltä. Konsepti rakennetaan yhdessä kanssasi keskustelemalla.


Ota yhteyttä kokeneeseen kirjanpitäjään Helsingissä ja kerro meille kirjanpidon tarpeistasi. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen täysin kustomoidulle palvelulle. Voit myös tulla käymään toimistollamme Helsingin Itäkeskuksessa! Alla voit tutustua muutamiin esimerkkeihin erilaisista konsepteista.

Katso yhteystietomme

Personoi taloushallintosi

Yrityksesi taloushallinto hoituu sujuvasti räätälöidyllä kirjanpitopalvelulla. Suositpa sitten perinteistä eli täysin paperista kirjanpitoa tai tulevaisuuden mallia, jossa kaikki toteutetaan sähköisesti sekä mahdollisimman paljon automaatiota hyödyntäen tai jotain tältä väliltä, saat meiltä juuri sinulle sopivan paketin. Voit myös valita sen, kuinka paljon yrityksesi kirjanpidosta ja muusta tilinpidosta hoidat itse ja kuinka paljon ulkoistat tilitoimistollemme. Kirjanpidon palvelumme ottaa huomioon yrityksesi erityispiirteet, ja pystymme myös tarjoamaan ehdotuksia prosessiesi tehostamiseksi. 


Jokaisella yrityksellä on omat haasteensa ja tarpeensa – me pyrimme vastaamaan näihin parhaamme mukaan. Voimme ylpeänä sanoa, että juuri personoitu palvelumme on luonut meille lukuisia pitkäaikaisia ja antoisia asiakassuhteita.

Katso lisää syitä miksi valita meidät!

Ota yhteyttä joustavasti palvelevaan tilitoimistoomme

Ota yhteyttä Tilitoimisto Tilexman Oy:hyn ja saat juuri sinun yritystoimintaasi sekä mieltymyksiäsi vastaavan kirjanpitopalvelun. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa. Ota yhteyttä tai tule käymään, voimme yhdessä käydä läpi ja suunnitella parhaiten toimivan kokonaisuuden myös kasvotusten.


Me toteutamme kirjanpitosi sinulle räätälöitynä siten, että se on juuri sopiva sekoitus sähköistä sekä perinteistä toimintaa. Kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi, niin saat meiltä erinomaisen tarjouksen kirjanpitopalveluille!