Tilitoimiston palvelut Helsingissä

Yhteystiedot

Tilitoimisto Tilexman Oy on Helsingissä toimiva palveluhenkinen tilitoimisto. Olemme jo yli 20 vuoden kokemuksella toimiva perheyritys, joka tarjoaa ihmisläheistä ja toimivaa taloushallintoa. Palveluihimme kuuluvat kirjanpito, reskontra, palkanlaskenta sekä viranomaisilmoitukset. Kaikki palvelumme räätälöidään sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti.


Ota yhteyttä auktorisoituun tilitoimistoon ja kerro meille yrityksesi taloushallinnon tarpeista. Toimistomme löytyy Helsingin Itäkeskuksesta – olet tervetullut käymään myös paikan päällä!

Katso yhteystietomme

Palvelumme

kirjanpidon palvelut

Kirjanpito

Kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus sekä palkkojen ja laskujen maksatus.

myyntireskontra

Reskontra

Myyntireskontra, ostoreskontra, tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Palkkojen ja työnantajasuoritusten laskeminen.

viranomaisilmoitukset

Viranomaisilmoitukset

Me hoidamme tarvittavat ilmoitukset puolestasi, jolloin voit keskittyä rauhassa sinun omiin vahvuuksiisi.

Palveluistamme

Painotamme kaikissa palveluissamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyön tärkeyttä sekä ammattitaitoa. Erityisosaamisemme on talous- ja palkkahallinnon palveluissa. Panostamme erityisesti henkilökohtaiseen palveluun – autamme, neuvomme ja tuemme. Meiltä saat työtaakkaasi helpottavia palveluita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.


Rakennamme jokaisen asiakasyrityksen kanssa sopivan palvelukokonaisuuden, jota voidaan yrityksen kasvaessa tai toimintatapojen muuttuessa muokata helposti ja vaivattomasti. Autamme saamaan uutta näkökulmaa yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja ohjaamiseen. Saat analysointi-, suunnittelu-, neuvonta- ja konsultointipalveluja itsellesi niin tilinpäätösasioissa kuin verotuksessa ja palkkahallinnossa.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan tarkemmin

Kun kaipaat pitkällä kokemuksella toimivan tilitoimiston palveluita, valitse Tilitoimisto Tilexman Oy. Ammattilaisemme suunnittelevat yhdessä kanssasi sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan taloushallinnon paketin. Saat meiltä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun ja voit avullamme kehittää yritystoimintaasi entisestään. Löydät toimitilamme Helsingin Itäkeskuksesta!